Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Haagse TedHaagse Ted timmert niet bepaald aan de weg. Sterker nog, na zijn fantastische derde plaats op het Haags Songfestival in 2003 (confetti! Moonwalken!) is er niets meer van hem vernomen. Het gerucht ging dat Haagse Ted de roem niet aankon en een triest bestaan leidde, verslaafd aan drank en drugs. Hij zou gesignaleerd zijn in Hamburg waar hij bij de Starclub hoopte één van de originele Beatles aan te treffen. Hij zou van geslacht veranderd zijn en als de dichteres Angelique Brutel de la Riviere een bekommerd bestaan leiden. Hij zou in Veenendaal zijn gaan wonen in het oude huis van Willem Holleeder (twee onder één kap). Hij zou van oude fietsframes sculpturen maken die hij onder de naam Jeuratta verkocht in de New Yorkse galerie Johnson and Johnson.

Allemaal niets van waar! Haagse Ted leeft en hij bereidt een comeback voor. Hij is inmiddels geboekt door drie bejaardenhuizen en niets kan een flitsende herstart meer in de weg staan. Hij heeft een aantal nieuwe nummers opgenomen en zijn stem en performance hebben nog niets aan kracht ingeboet.

lees het gedicht Bruce Springsteen in Den Haag (inzending 2008)


website