Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Jack Terrible


Mijn echte naam is Hans van Tamelen en mijn pseudoniem Jack Terrible. Ik ben op 26-8-1964 geboren en ik ben plantsoenmedewerker bij de Sociale Werkplaats in Baarn. Ik woon al zo'n 26 jaar in Amersfoort. Ik ben al zo'n 20 jaar fragmentarisch schrijver en kunstschilder. En www.jackterrible.com is al jaren mijn website. Ik ben altijd vrijgezel en kinderloos gebleven. Ik ben opgegroeid in Spakenburg. Schrijven en kunstschilderen doe ik al van jongs af aan.
Ik sta weleens in blaadjes of in kranten of op sites met poëzie, proza en schilderijen, maar een uitgeverij ziet geen brood in me. Schrijven en kunstschilderen doe ik als hobby.
Ik wil mijn werk wereldbekend maken. Van de proza die ik schrijf kunnen regisseurs volgens mij mooie theaterstukken maken. En van mijn songteksten
kan men liederen maken. 
Veel van mijn werk is autobiografisch. Ik schop in mijn werk graag tegen het zere been! Om mijn poëzie, proza en kunst maar interessant te maken voor het publiek. En omdat ik in mijn gelijk sta. Aan de andere kant kan dat ook mensen afstoten. En het kan ook levensbedreigend voor me zijn. Maar ik vind dat zeker het risico waard!!!


inzending 2011: HA KONINGIN!