Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Karen de Boer

Karen de Boer (1967), een geboren Tukker, woont sinds 1995 in Den Haag. Zo lang zij zich kan herinneren, is zij met schrijfwaren en papier in de weer. De vorm waarin zij werkt is meestal een combinatie van toegankelijke poëzie met beeld. Scheppend bezig zijn geeft haar de rust en de broodnodige ontspanning in een leven dat meer dan gevuld is met werken bij de Rijksoverheid, haar gezin en vele interesses. Het leven is een continue zoektocht naar de balans tussen de veelheid, actie en ambitie enerzijds, en het verlangen naar rust en vertraging anderzijds. In die rust vindt zij de ruimte om te genieten van de natuur, te fotograferen, met andere ogen te kijken en vervolgens op te gaan in het knippen en plakken van een collage, of het schaven aan een tekst. 
 

Recente publicaties:

-    Van A tot Z in vorm, www.mijnbestseller.nl (2012): doeboek om aan de hand van 26 collages aan de slag te gaan met de vraag: hoe houd ik het vol om 24-7 bereikbaar en beschikbaar te zijn en hoe blijf ik in vorm?

-    Van Atlas tot Zoo, www.aquazz.com (2014): 26 collages van oude atlaskaarten en postzegels met bijbehorende limericks bij elkaar gebracht in een bonte verzameling dieren

-    oefening in sneldichten via https://nl-nl.facebook.com/karen.deboer.79: men krijgt één uur de tijd om op een aangeboden thema één woord te geven en met alle ingezonden woorden maakt Karen nog diezelfde dag (soms binnen een uur) een gedichtinzending 2011: HYACINTENBOS