Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Willemien Mensinga


Ik ben Willemien Mensinga, 52 jaar en woon in Groningen. Pas heel laat kreeg ik in de gaten dat ik poëzie kon maken. Het eerste gedicht dat ik instuurde, leverde een nominatie in Groningen op en het tweede een prijs in Vlaanderen; de Simon Michaël Coninckprijs van de stad Sint-Truiden. Er volgden nog meer prijzen in verschillende steden. Daardoor kreeg ik de smaak te pakken en stuurde ook gedichten naar tijdschriften, o.a. Noachs Kat, Meander, Krakatau en Krödde waarvan sommige zijn gepubliceerd. Verder heb ik de bundel ‘Vaste Grond’ in eigen beheer uitgegeven waarin vnl. gedichten staan over het Groninger landschap.
Het gedicht dat ik voor Den Haag heb gemaakt zijn herinneringen uit een ver verleden. In de tijd dat ik voor het eerst het Panorama Mesdag zag en dat zo’n indruk op mij heeft gemaakt dat ik het nooit vergeten ben.

Lees het gedicht Perspectief