Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


ED VAN BOMMEL

Ed van Bommel, geboren 1951 te Den Haag. Groeide er open woonde in de stad tot eind jaren ‘70. ADO, de rolschaatsbaan, hetZuiderpark, Rijswijkseplein, de Marathon, De Haagse Markt (de Mâhgt) aan de Herman Costerstraat, Binnenhof, de 4kabouters, Florencia, Houtrustrotonde, Club 192, muziekhandel Servaes enz.

Woont nu al weer 35 jaar op het eiland Texel en werktdaar als kunstmakelaar, als juridisch adviseur en maakt muziek. Vormt de spilvan Sloppy Tom, soms een éénmansband, soms een heuse groep. Schrijft zijn eigensongs en hoopt door te gaan tot hij erbij neervalt onder het motto: “oldrockers never die”.

Hoewel zijn eigen songs soms een poëtische,melancholische teneur hebben, schrijft hij geen poëzie. Dit gedichtje is eenuitzondering en kwam binnen 10 seconden omhoog borrelen. De band met de stadblijft zo blijkt.

Hoopt dit gedichtje ooit in zijn geboortestad nog temogen voordragen of er ooit nog eens een song van eigen hand te mogenvertolken.


inzending 2014: OLD ROCKER NEVER DIES