Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


WIM MECKSENAAR 

Mijn wieg stond in Den Haag, in het Bezuidenhout, van na de oorlog, daar groeide ik op. 

Na diverse baantjes (waaronder de Haagsche Courant) kwam ik bij de Bedrijfsvereniging voor Schildersbedrijven in Rijswijk terecht. Doordat ik daarna een peuterspeelzaaladministratie voor een welzijnsorganisatie in Spoorwijk en Laak ging opzetten en vervolgens in de Schilderswijk en het centrum van Den Haag, kwam het ‘Haagse gevoel’ weer in mij terug. 

Omdat mijn wieg stond in de studio van mijn vader, jaren een bekend fotograaf in Den Haag, waren de beginselen van de fotografie mij niet onbekend. Het werd dan ook mijn hele verdere leven een prachtige inspirerende hobby. Wat bij mijn vervroegd pensioen resulteerde in een baantje als vrijwilliger bij de Kabelkrant van een regionale radio- en tv-omroep. Hier leerde ik het ‘nieuws’ uit het onderwerp te halen.

In de zomer ben ik veel in de natuur op mijn volkstuin te vinden. Ben lid van een paar fotoclubs en fotografeer voor diverse regionale websites. Door daarnaast als freelance fotograaf te werken, probeer ik mijn hobby nog wat verder uit te diepen. Momenteel film ik ook veel, te zien op Youtube (zoeken op Mecksenaar).


inzending 2014: MIJN LIEFDE DEN HAAG