Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


MARK BONINSEGNA 

Mark Boninsegna (1976) is een dichter uit Berkel en Rodenrijs. Hij is gemeentedichter van Lansingerland en poëzieambassadeur van Bibliotheek Oostland.
Halverwege de jaren ’90 is Mark begonnen met het schrijven van gedichten. Begon hij eerst in het Engels, tegenwoordig dicht hij voornamelijk in het Nederlands.
Mark draagt voor door het hele land. Zo beklom hij o.a. op Poetry International, Incubate, Wereldhaven Dagen, Woordnacht, Dichter bij de Bar, Nacht van de Kaap en Rotterdam Unlimited het podium. Ook stond hij met de Ierse theatergroep Macnas 4 keer in het voorprogramma van U2 en heeft hij meegewerkt aan de clip van het nummer “Ain’t No Grave” van Johnny Cash.
Buiten het voordragen geeft hij workshops en is hij copywriter.
Mark heeft twee bundels uitgebracht. Een Engelstalige: “Fifty Fifty” met de Amerikaanse dichter Todd Rodriguez en de Nederlandstalige bundel: “Hier ben ik”.
Ook is hij bedenker en initiatiefnemer van de Rotterdamse dichtbundel “Wij dragen Rotterdam”, waarin hij met acht andere dichters uit de 010 een ode aan de Maasstad brengt.
Ook heeft hij in verschillende verzamelbundels en (internet)magazines/kranten gestaan. 


inzending 2014: ACH DEN HAAG