Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


JOHAN MILTENBURG 


Diep in de Algerijnse Sahara, heb ik wel eens internet-connectieproblemen. Men is natuurlijk bang dat mijn Haagse Poëzie een radicaliserende uitstraling heeft op de Sahara-regio waar ik nu al twee en een half jaar woon en werk, ondanks Al-Qaeda en aanverwanten. Radicaal in het zand. Vandaar mijn late klop op de elektronische deur: waarvoor oprechte verontschuldigingen. 

Ik heb een achttal jaren in Den Haag gewoond en gewerkt als r.k. pastoor van de Franstalige parochie van Marlot (met nauwe oecumenische relaties met de Waalse Gemeente van het Noordeinde) aan het begin van het nieuwe milennium. Ik heb in die jaren gewoond in de Schilderswijk, Oostbroek en Bohemen. Behalve een dertigtal jaren in Afrikaanse landen en mijn Haagse jaren, heb ik in Nederland gewoond en gewerkt in het Utrechtse, Haarlemse en Brabantse. 


inzending 2014: EEN VREEMDELING OP VEEN EN ZAND