Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Jeroen de Vos


Een biografie zou meer inzicht in de persoonlijkheid en het karakter van de daaraan onderworpen persoon moeten geven. Ik geef geen inzicht, omdat de angst bestaat dat ik halsstarrig de rol (van schrijver) zal blijven spelen die ik mezelf heb opgelegd.
Laten wij breken met de dogmatische inslag van biografieën! Wat zegt nu eenmaal een geboortejaar? Wat zegt het beeld dat ik van mezelf heb, kan ik wel objectief zijn? Wil ik überhaupt zo eerlijk zijn? Het werk vertegenwoordigt de schrijver en niet andersom!
Het risico dat een mens loopt als hij trouw aan zichzelf wil blijven is dat hij zich niet de vrijheid gunt om van eerder verkondigde standpunten af te stappen (ook wel ontwikkeling genoemd). Begrijp dat ik alles open wil houden, zelfs de ondenkbare vrijheid om mezelf tegen te spreken of een autobiografie als deze af te leveren.

inzending 2014: ANDIJVIE 

inzending 2011: DE UNIVERSELE HAGENEES 
inzending 2008: Stadsgezicht