Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Marieke van der Wekken-van Buytene


Na een decennium als webredacteur schrijf ik sinds 2005 fulltime - columns, comedy, verhalen, romans en af en toe een gedicht. Ook schrijf ik sinds 1997 freelance voor tijdschriften en bedrijven. Verder treed ik regelmatig op als amateur stand-up comedian.
In 2005 verhuisde ik met man en gezin naar China. In Shanghai schreef ik voor CityWeekend magazine, het grootse Engelstalige tijdschrift in China, richtte boekenclubs, voordrachtavonden en een schrijfgroep op, gaf schrijfworkshops en schreef marketingmateriaal voor bedrijven. Ook had ik een jaar lang een column op Babyinfo.nl. In 2007 startte ik O-PEN, mijn eigen coachingpraktijk en workshopbedrijf voor schrijvers en kunstenaars - vanaf augustus 2007 gevestigd in Ypenburg.
In Shanghai schreef ik ook mijn eerste roman, 'The Devil's Virgin', over kinderprostitutie in Thailand, die ik nu aan de man probeert te krijgen (zie artikel in trouw)

Lees het gedicht Ik geloof in Den Haag (inzending 2008)


website
website o-pen