Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Jeffrey Otterspoor


Recent afgestudeerd op het gebied van Communicatie & Multimedia Design en beschikt over een HAVO Cultuur en Maatschappij diploma.  
Vanaf de middelbare school heeft kunst mij altijd geinteresseerd, en ben dan ook na mijn middelbare school een semi-grafische opleiding gaan volgen. Deze opleiding heeft mij de mogelijkheid gegeven om diverse gebieden van het vormgeven toe te passen in de praktijk. Hoewel ik altijd gewaardeerd ben om mijn kunsten op het gebied van design, heb ik altijd gevonden dat mijn toekomst meer in het ontwikkelen van creatieve oplossingen lag. Creativiteit is iets met ongelimiteerde mogelijkheden. Ik vind het een prettig idee om concepten op te leveren waar ik niet gebonden ben aan bepaalde voorwaarden. Dit geldt ook voor kunstwerken. Dit heeft mij altijd gemotiveerd om 'iets'  te creeeren, en zodoende ook mijn ingestuurde gedicht.

Lees het gedicht Den Haag regeert! (inzending 2008)