Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Kitty Veldhuis


Ik ben geboren in Den Haag op 19 augustus 1985, als dochter van een Scheveningse moeder en Amsterdamse vader en zodoende 100% Hollands bloed, hoewel ik ter wereld kwam met een bos zwarte krullen zodat het eerste wat vaders uitbracht was: ‘Het is een Marrokaantje!’ En zo begon het allemaal.
Ondertussen 22 jaar en miraculeus van nature blond heb ik na mijn middelbare schooltijd als VWO-scholiere op College het Loo te Voorburg mijn vleugels uitgeslagen en ben in Sittard (Limburg) de HBO opleiding Creatieve therapie Dans en beweging gaan volgen. Na daar twee jaar gewoond te hebben ben ik in het derde schooljaar stage gaan lopen in Gent (B), omringd door nog meer zachte g’s. Ontzettend genoten van de tijd daar en de heftige stage in de kinderpsychiatrie heb ik het Belgische land weer verlaten om nog voor een paar maanden terug naar school in limburg te gaan, om vervolgens zo snel mogelijk mijn home-town weer op te zoeken waar ik nu weer een aantal maanden woon. Inmiddels geslaagd en dus mag ik mezelf dans- en bewegingstherapeut noemen.
Momenteel werk ik o.a. met een autistisch jongetje en geef ik Bewegen voor Ouderen, terwijl ik nog doorzoek naar meer werk waar ik mijn creatieve ei in kwijt kan.

Lees het gedicht: De zee van Scheveningen (inzending 2008)website