Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Trudy Messersmid


Ik ben Trudy Messersmid, woon op het Binnendoor te Den Haag, je weet wel, Pander!! Ik deel mijn galerij met onze eigen nachtvorst Jille van der Veen. 
Mijn wortels liggen in het Haagse. Ik ben geboren in de Schilderswijk, Bakhuizenstraat 47. Via de katholieke lagere school Mgr. Savelberg aan de 's-Gravezandelaan ben ik naar de katholieke huishoudschool, de Heilig Hartschool aan de Cartesiusstraat gegaan. Toen de VHBO (Vooropleiding Hoger Beroeps Onderwijs) gedaan aan de van Diemenstraat te Den Haag. Een HAVO-diploma gehaald en vervolgens een lerarenopleiding te Delft gevolgd in gezondheidskunde en biologie. En ja, afgemaakt hoor, maar nu zonder werk.
Ik speel al jaren theater bij verschillende amateurtoneelgezelschappen. Op het moment speel ik bij toneelgroep Randstad en daar doe ik ook het penningmeesterschap.

inzending 2011: 
ZONDAG 

inzending 2008: Stad