Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Marjolein Adema


Actief met dichten en liedjesteksten sinds 2007. Wel altijd me geuit via gedichten. Dankzij Poëzie op Pootjes gepubliceerd in 2008. Nu ook op 5 mei dit jaar voordracht van Vrijheid ligt niet op straat. Volg vele workshops creatief schrijven, dichten, column e.a.
Ik heb altijd een groot verlangen gehad om van de aarde een prettiger woonplaats te maken. Gedichten en teksten zijn een middel om expressie te geven aan deze wens.
Ook door middel van mijn werk als personal coach zet ik mij in mensen te begeleiden een vreedzamer leven te beleven. Verander de wereld begin bij jezelf, vandaar dat ik mij nu heb toegespitst op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit uit zich behalve in schrijven ook in beeldende kunst. Waarbij ik in de toekomst deze disciplines wil verbinden.
Publicaties: Poëzie op Pootjes, met het gedicht Mijn Haagse Gevoel, 2008, 2011; Vrijheid ligt niet op straat 2011; Meegedaan aan De Vrede van Den Haag, Haagse verhalen over vrede en vrijheid 2008; Haags Fris, De zee is van iedereen, 2009; Huilen in Den Haag, 2010; Een beslissend moment in mijn leven, Opium, 2011 

inzending 2011: MIJN HAAGSE GEVOEL

inzending 2008: Mijn Haagse Gevoel


website