Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Debby van den Bergh


In de tijd dat Debby drie jaar geleden het gedicht ‘Haags gevoel in Rijswijk’ schreef voor Poëzie op Pootjes, begon zij ook met het voordragen van verhalen en columns in het programma Haagse Helden. Na de publicatie van een gedicht in de bundel Poëzie op Pootjes volgden er al snel meer. Er zijn inmiddels verhalen en gedichten van haar opgenomen in bundels als  “Oma waait uit’, Mooie kerst achter de duinen”, “Haagse Humor” bestaat niet?,  “Verhalen van de straat”, “De zee is van iedereen”, “Huilend in Den Haag” en in de bundel “Puur Gelul”. Ook is ze vereeuwigd met een portret in het boek “Hagt van Gâhd” waarin ze schittert tussen bekende Haagse iconen.

Onlangs is een prachtig kindergedichtenboek van haar hand verschenen met de naam “Gediggies’, waarvan de opbrengst volledig naar stichting Kika gaat.

Naast haar passie voor schrijven heeft Debby ook een eigen cabaret-comedyprogramma genaamd  

“Maandelijkse Cyclus” waarmee ze met anderen vrouwen twee keer per jaar het Paardcafé op stelten zet. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is heeft deze creatieve duizendpoot sinds vorig jaar een website opgezet onder de naam D-Day Creatives waarmee ze hoopt als tekstschrijver datgene te kunnen doen wat haar op het lijf geschreven is: schrijven.


Inzending 2014: HAAGSE STRAAT


Inzending 2011: ZOET HAAGS GEVOEL
Inzending 2008: Haags gevoel in Rijswijk