Volg ons op Facebook (link)
Het project Poëzie Op Pootjes is inmiddels afgesloten. De subsidie is helaas beëindigd. Er kunnen geen gedichten meer worden ingestuurd.POËZIE OP POOTJES WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


Ibunda


Ibunda treedt vanaf 2005 op in diverse locaties: van het Bram Roza Festival te Nieuw-Beijerland tot Slamcafé’s en voordrachten in opdracht. Ook geeft zij af en toe in opdracht workshops gedichten schrijven aan kids.
 
Publicaties had zij o.a. op de internet magazines Meander, Krakatau, Op Ruwe Planken en in de magazines als de Tweede Ronde, Op Ruwe Planken, de Blauwe Engel, Poëzie op Pootjes en diverse verzamelbundels. Een aantal van haar 'biker-poetry' werd gepubliceerd in het Amerikaanse 'Rubber Side Down', een bloemlezing van Amerikaanse motorgedichten.
 
Sinds oktober 2009 organiseert en presenteert zij het Cultinair Café Strijen, een laagdrempelig open podium voor aanstormend en gevorderd poëzie talent. 
Iedere 2 maanden wordt deze succes formule op de 1e zondag gepresenteerd, zowel de gasten als de artiesten kunnen onder het genot van een hapje en drankje genieten van poëzie afgewisseld met een muzikale act. 
(voor contact en info: www.cultinaircafe.nl)


inzending 2011: MIJN MOOIE DEN HAAG 

inzending 2011: Begrafenis in Den Haag 

weblog